Felhívás!

Kis híján halált okozott egy darab pattogatott kukorica

Kis híján halált okozott egy darab pattogatott kukorica Külföld

A ladbible.com értesülései szerint a brit Adam Martin bosszúsága bizonyára sokaknak ismerős lehet: a tűzoltóként dolgozó férfi ugyanis pattogatott kukoricát fogyasztott, majd bosszankodva tapasztalta, hogy egy apró darabka beszorult két foga közé.

Ezt több napon át sem tudta eltávolítani, pedig már mindennel próbálkozott. Ezután némi fájdalmat érzett a fogínyében, de nem tulajdonított neki túlzott jelentőséget. 

Egy hét elteltével azonban fejfájásra, fáradékonyságra kezdett panaszkodni, éjszakánként erősen izzadt és a szíve is rendetlenkedett. Ekkor fordult orvoshoz, és ekkor derült ki, szívbelhártya-gyulladást (infektív endokarditisz) kapott, mivel végső elkeseredésében már egy drótdarabbal és egy vasszöggel is próbálkozott, hogy eltávolítsa az ételmaradékot.

A háromgyerekes apa egyébként végül azért ment orvoshoz, mert a tüneteket influenzának gondolta, ám egy vérvétel és egy röntgen kiderítette, hogy nem erről van szó. A fertőzés miatt az egyik lábában trombózis is kialakult, amelyet ötórás műtéttel tudtak eltávolítani. 

Az eset egyébként még tavaly októberben történt, így Martin ma már a családja körében gyógyulhat. 

(nlc)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások