Felhívás!

Háromszáz méter magasra mászott egy férfi az Eiffel-tornyon

Háromszáz méter magasra mászott egy férfi az Eiffel-tornyon Külföld

Lezárták hétfőn az Eiffel-tornyot, miután egy férfi csaknem háromszáz méter magasra mászott a Párizs egyik jelképének számító épület külső szerkezetén – számol be a hirado.hu.

A becslések alapján 40-es éveiben járó férfit a helyi jelentések szerint letartóztatták. A tornyot kiürítették, miután észrevették a férfit hétfő délután 4 órakor. A torony egy szóvivője megerősítette a történeteket, és a teljes lezárást azzal indokolta, hogy így megelőzhették a biztonsági szabályok további lehetséges megsértését – írja a The Sun brit lap.

A rendőrség megközelítőleg fél órát tárgyalt az azonosítatlan, nagyon veszélyesnek tekinthető helyzetben lévő férfival. Az Eiffel-torony hivatalos közösségi oldalán azt írták: a torony a további értesítésekig zárva tart. Az oldalon azt javasolják vendégeiknek, hogy halasszák el látogatásukat a hosszas várakozás elkerülése érdekében.

A látványosság több mint 6 millió embert vonz évente, különféle biztonsági óvintézkedésekkel és kerítéssel védik a terrortámadások ellen.

(hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. május 29., 19:52
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Szegény kíváncsi ember. Szerintem azért mászott fel, mert be akart lesni az állványzat mögé, megbizonyosodni, hogy mit építenek ott szinte száz év óta.