Felhívás!

Gyönyörű felvételek a nyílt óceánról

Gyönyörű felvételek a nyílt óceánról Külföld

Egy YouTuber megutaztatta a kameráját egy óceánjáró teherhajón. A kamera a Vörös-tengertől Hongkongig tartó útja során mindent rögzített, ami a legtöbb ember számára láthatatlan. Milliárdnyi csillagot az éjszakában, égzengést a nyílt vízen, a semmi közepén.

Egy JeffHK nevű YouTuber harminc napon át folyamatosan rögzítette, hogy mi történik egy teherhajó fedélzetén, és hogy miként telnek az egyáltalán nem egyhangú napok az óceánon. A kamerát akkor is bekapcsolva hagyta, amikor aludni ment. A felvételekből egy tízperces time lapse videó született, ezen láthatjuk, hogyan rakodják le és fel a konténereket a hajón Srí Lankán vagy egy szingapúri kikötőben, milyen ijesztő egy vihar az Indiai-óceánon a vaksötétben, micsoda látvány belevezetni a hajót a naplementébe, és hogy semmihez sem fogható az a csillagos égbolt, ami tiszta időben ráborul a horizontra.

Ha van 10 szabad perce és szeretne valami igazán különlegeset látni, akkor ezt a videót nagyon tudjuk ajánlani, már csak azért is, mert JeffHK a felvételek alatt folyamatosan információkat oszt meg az utazásáról.

(HVG)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.