Felhívás!

Erdélyi magyar férfi lőtt le az utcán egy budapesti nőt

Erdélyi magyar férfi lőtt le az utcán egy budapesti nőt Külföld

Egy erdélyi magyar férfi az elkövetője annak a szerdán hajnalban, Budapest III. kerületében történt gyilkosságnak, amely során több lövéssel végeztek egy nővel. A 67 éves L. József lánya a napokban jött el Romániából és költözött össze a meggyilkolt 56 éves nő fiával. Ennek a férfi nem örült, és ezért tervelte ki az asszony szerda hajnali megölését – számolt be a magyar sajtó.

A közlemény szerint szerdán fél 6 után érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy a Virág utcában lövéseket hallottak, és egy nő fekszik a földön. A helyszínen kiderült, hogy a nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsebesült, hogy meghalt. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében fogták el.

Az RTL híradója szerint az elkövető már várta az utcán a munkába igyekvő áldozatát a hajnali órákban, és rövid vitatkozás után négyszer rálőtt az asszonyra, akinek esélye sem volt a túlélésre. A férfit a gyilkosság után két órával részegen találták meg a rendőrök egy autóban a fegyverrel, amint épp végezni próbált magával. Az elkövető egy sportpisztollyal lőtte le áldozatát, amit engedéllyel tartott magánál.

A magyar bulvárlapok szerint L. József másfél év után sem tudta feldolgozni felesége halálát, attól tartott, lányát is elveszíti, ha családot alapít külföldön. „Ez apám büntetése” – nyilatkozta a sajtónak a gyilkossággal gyanúsított férfi lánya. Szerinte az apja nem akarta, hogy ő a párjával éljen. A megölt asszony férje összetörten annyit mondott, leendő menye iránt nincs benne harag. L. József már a helyszínen beismerte a bűncselekményt, várhatóan pénteken döntenek letartóztatásáról.

(Maszol/MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások