Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eltévesztették a kirabolni kívánt házat, bocsánatot kértek, kitakarítottak és távoztak

Eltévesztették a kirabolni kívánt házat, bocsánatot kértek, kitakarítottak és távoztak Külföld

Rendkívül bizarr esettel van dolguk az olasz nyomozóknak, amely a héten történt egy Firenze melletti kisvárosban. Miután rájöttek, hogy eltévesztették a házat, amelyet ki akartak rabolni, négy maszkos bandita bocsánatot kért a tulajdonosoktól, mindent helyreraktak, eltüntették a nyomaikat és távoztak.

A négy rabló november 15-én este hatolt be egy házba Bagno a Ripoli nevű településen, amikor a tulajdonosok – két nyugdíjas, a lányuk és annak gyermeke, valamint egy ötödik személy – az asztalnál ültek, írja az esetről beszámoló Il Messaggero.

Mindannyiukat bezárták egy szobába, majd a tolvajok elkezdték átkutatni a házat, különös tekintettel a pincére. Elloptak néhány órát és ékszert, de a túszul ejtett tulajdonosok számára egyértelmű volt, hogy a fegyveres banditák valami konkrét dolgot keresnek.

Miután a tolvajok rájöttek, hogy rossz házba mentek be, bocsánatot kértek a tulajdonosoktól, visszatették a helyükre a szétdobált tárgyakat, és visszaadták az ellopott órákat és ékszereket. Ezenkívül gondosan eltüntettek minden nyomot, amit a házban hagytak, a pincében pedig, ahol tovább időztek, mint a ház többi részében, mindent lemostak hipóval.

Miután rendet raktak, a négy tolvaj távozott. Az idézett forrás szerint a tulajdonosok a rablók beszélgetéseiből leszűrték, hogy valójában egy ügyvéd házát vették célba, arra azonban nem tudtak rájönni, hogy konkrétan milyen tárgyakat kerestek.

Az ügyet a firenzei csendőrség és igazságügyi szakértők vizsgálják.

forrás: Digi24.ro

fotó: wikimedia.org

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük