Felhívás!

Eljátszotta az elrablását, hogy ne kelljen megnősülnie

Eljátszotta az elrablását, hogy ne kelljen megnősülnie Külföld

Egy 55 éves kolumbiai férfinak múlt hétvégén lett volna az esküvője, ám ahogy közeledett a nagy nap, a vőlegény egyre inkább úgy érezte, hogy inkább kihátrálna ő ebből, csak azt nem tudta, hogyan.

Amikor a barátainak is bevallotta mindezt, azok előálltak az ötlettel, miszerint el kellene játszani, hogy a férfit elrabolták. 

A barátok riasztották a hatóságokat, és azt állították, hogy szemtanúi voltak, amint a férfit egy fegyveres, motoros banda elrabolta. Mivel Kolumbiában előfordultak már hasonló bűncselekmények, a bejelentést nagyon komolyan vették, nemcsak a rendőrséget, de még a hadsereget is mozgósították, lezárták a városból kivezető utakat, és nagy erőkkel kezdték keresni a férfit.

Mindezek láttán a barátok végül bevallották, hogy hazudtak az emberrablásról, hogy az „áldozat” megúszhassa a nősülést.

A hatóságok a férfi kilétét nem hozták nyilvánosságra, hogy megvédjék őt a helyiek haragjától, különösen, mivel kiderült, hogy már a második menyasszonyát hagyta cserben az oltárnál. Az exvőlegény jelenleg a rokonainál húzza meg magát, és állítólag nagyon sajnálja, amit tett. Ez azonban a bíróság előtt kevés lesz, ő és a barátai a hamis vád miatt akár börtönbüntetést is kaphatnak.

A volt arát és családját sokkolták a történtek.

(nlc.)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások