Felhívás!

Egy egészséges 21 éves lány a koronavírus legfiatalabb angliai áldozata

Egy egészséges 21 éves lány a koronavírus legfiatalabb angliai áldozata Külföld

Chloe Middleton családja a közösségi médián keresztül üzeni az embereknek, hogy maradjanak otthon. 21 éves lányuk, akinek korábban nem volt semmilyen krónikus betegsége életét vesztette koronavírus-fertőzésben – írja a New York Post.

A család fájdalma leírhatatlan, elképzelhetetlenül összetörtek. „Akik azt mondják, hogy ez is csak egy megfázás, azok gondolják át újra. Saját tragédiámból tudom, hogy ez nem így van, a vírus elvette tőlem az egészséges 21 éves lányomat” – írja Facebookon a High Wycombe élő anya, Diane Middleton.

A briteknek ezentúl csak a legszükségesebb esetekben szabad elhagyniuk otthonaikat az új koronavírus-járvány megfékezése végett. Az intézkedés azonnali hatállyal érvénybe lépett, de három hét múlva felülvizsgálják, és ha lehetséges, enyhítik a korlátozások szigorát.

A lakosság csak az alapvető szükségleti cikkek, főleg élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésekor mehet utcára. Boris Johnson miniszterelnök azt kérte, hogy ahol ez lehetséges, mindenki inkább szállíttassa házhoz az élelmiszereket.

Az Egyesült Királyságban 423-ra emelkedett a halálos áldozatok száma, a regisztrált fertőzötteké pedig 8164-re. A betegségből eddig 140-en gyógyultak fel.

(hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.