Felhívás!

FRISSÍTVE: Donald Trump és felesége is elkapta a koronavírust

FRISSÍTVE: Donald Trump és felesége is elkapta a koronavírust Külföld

Donald Trump egyik közeli tanácsadójának, Hope Hicksnek pozitív lett a koronavírustesztje, ezért az amerikai elnök és felesége karanténba vonult. Magyar idő szerint péntek reggel az amerikai elnök Twitteren közölte, hogy koronavírustesztje pozitív lett.

Sean Conley, a Fehér Ház orvosa közleményben megerősítette a hírt.

„Az elnök és a first lady mindketten jól vannak és felépülésük idején a Fehér Házban maradnak” – írta Conley.

Az amerikai elnök korábban Twitteren közölte, hogy a Fehér Ház kommunikációs igazgatójaként dolgozó Hope Hick tesztje pozitív lett.

Hicks együtt utazott Trumppal az elnöki különgépen a keddi elnökjelölti vitára Clevelandbe, majd szerdán egy kampánygyűlésre Minnesotába.

„Hope Hicksnek, aki megállás nélkül és nagyon keményen dolgozott, pozitív lett a vírustesztje. Borzalmas! A first ladyvel várjuk teszteredményeinket. Addig is megkezdjük a karanténfolyamatot!” – írta Trump pénteken, majd később a teszteredményeiről is beszámolt.

„Este pozitív lett a tesztünk a first ladyvel. Azonnal megkezdjük a karanténfolyamatot. Együtt túljutunk ezen!” – fogalmazott az amerikai elnök a közösségi oldalon közzétett bejegyzésében.

FRISSÍTÉS: Klaus Iohannis gyors felépülést kívánt

Gyógyulást kívánt pénteken Klaus Iohannis államfő amerikai hivatali kollégájának, Donald Trumpnak, aki pénteken jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

A román elnök “gyors és teljes felépülést” kívánt Twitter-üzenetében Donald Trumpnak és feleségének, Melania Trumpnak.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.