Felhívás!

Arisztokrata zuhant a Dunába Budapesten

Arisztokrata zuhant a Dunába Budapesten Külföld

Nyilvánosságra került a Dunába zuhanó turista neve, aki szeptember közepén a Láncíhdról ugrott a vízbe. Az áldozat a brit William Sinclair, aki egy meglehetősen tehetős és arisztokrata családból származott.

A katonai pályán jeleskedő felmenői között ott van például Sir Archibald Sinclair is, a nagyapja, aki a második világháborúban Winston Churchill koalíciós kabinetjébe is dolgozott, békeidőben pedig a Liberális Párt vezetője volt.

Ennek ellenére William élete nem volt egyszerű. Bár dolgozott a Versace-nak modellként is, leginkább balhéjairól volt híres. Meggyűlt a baja az alkohollal, de főleg drogproblémái miatt került reflektorfénybe, amitől nem tudott szabadulni. Egyes információk szerint a 48 éves férfi Budapestre is ezért érkezett, ahol két társával felmászott a felmászott a Lánchídra, majd vetkőzni kezdett.

“Ez egy bravúros pillanat volt, ami rosszul sült el”- nyilatkozott Sinclair egyik barátja a Daily Mailnek. A holttestét csak napokkal később Csepel közelében találták meg. Egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. A boncolásra már sor került, azonban az ügyet még nem zárták le. A férfi temetése Londonban lesz.

(Blikk, Daily Mail)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások