Felhívás!

Akkora hóvihar volt Dániában, hogy több tucatnyian egy IKEA-ban éjszakáztak

Akkora hóvihar volt Dániában, hogy több tucatnyian egy IKEA-ban éjszakáztak Külföld

Hatalmas hóvihar tombolt Dánia északi részén, ami miatt több dolgozó és vásárló egy helyi IKEA-ban aludt, mert nem tudott hazamenni. Az ítéletidő miatt ugyanis lezárták az utakat, és a tömegközlekedés sem működött.

Az Aalborgban lévő IKEA áruházban hat vásárló és 25 alkalmazott rekedt bent. A Bloomberg szerint az ott ragadt emberek fahéjas csigát ettek, és karácsonyi műsorokat néztek az üzlet televízióin, miközben arra vártak, hogy elálljon a vihar, végül az áruház ágyaiban aludtak.

“Jobb volt, mint a kocsiban aludni. Leginkább csak nevettünk a helyzeten, mert nagy valószínűséggel többször nem fordul elő ilyen velünk” – mondta az egyik bennrekedt vásárló.

(Index)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. december 9., 9:36
  ÉRTÉKELÉS: -1

  A hideg miatt az elektromos autok leálltak,miútán több órán keresztül üzemeltették kocsijaikat hogy ne fázzanak. Az aku lemerült igy nem tudtak tovább utazni. Diesel kocsival vagy benzinessel ez nem történik meg. Ennyit ér az elektromos auto pláné a hidegben!

  • User
   Dátum: 2021. december 9., 12:10
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Ezzel most jól melléfogott. Dízel vagy benzines is pont úgy leáll egy idő után, ha álló helyzetben járó motorral melegítik az utasteret. Emlékezzen csak a pár évvel ezelőtti akár romániai, akár magyarországi nagy havazásokkor készült képekre. Pluszba még jó egészséges az összes embernek aki a dugóban ül.