Felhívás!

Vedd/Védd a helyit!

Vedd/Védd a helyit! Közérdekű

A Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.

A Vedd/Védd a helyit! portálon keresztül lehetőség van helyi szolgáltatásokat és termékeket kedvezményes áron rendelni, megelőlegezett kifizetéssel. Azaz, a vásárló kifizeti a terméket/szolgáltatást, amit konkrétan csak később kap kézhez. Erre szerződéses formában vállal garanciát a vállalkozó.

Vásárlásunkkal nemcsak magunknak teszünk jót, hanem segítjük a vállalkozót is, aki jelenleg készpénzhiánnyal küszködik. Ha őket segítjük, önmagunkat is támogatjuk! Hiszen ha a vásárlóknak köszönhetően a kisvállalkozások fennmaradhatnak, akkor folytathatják tevékenységüket a krízishelyzet után, és szebbé tehetik mindennapjainkat.

A háromszéki vállalkozók itt regisztrálhatnak: www.haromszeki.ro/hu/vedd-a-helyit. Bízunk benne, hogy ez a ezdeményezés a közösségi kártyához vagy a háromszéki vállalkozás/termék programhoz hasonlóan serkenti a helyi együttműködést, és a közösség javát szolgálja.

(HKA hírszolgálat)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. április 24., 9:57
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Vedd és védd! Oké! A legtöbb “helyi” hülyének nézi a vásárlót! 2x annyit kér a termékeiért, a multiktól vásárolja fel az alapanyagot, nem tartja be a higiéniai szabályokat,stb! Tisztelet a kivétel!😁😎