Felhívás!

Várjuk a gyerekeket a Berde Mózsa Kör foglalkozásaira!

Indul a Berde Mózsa Kör, amelyre várjuk az 0-IV., illetve V-VI. osztályos sepsiszentgyörgyi gyerekek jelentkezését. A program fejlődési és tanulási lehetőséget biztosít a szerény anyagi körülmények között élő, nagycsaládból származó vagy egyéb társadalmi problémával küzdő gyerekek számára.

A kör tevékenységei között szerepelnek a kézimunka és kézműves foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, önismeret, valamint mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban és más tevékenységeken is részt vesznek. A foglalkozások segítik a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

A kétórás foglalkozásokra heti egy alkalommal, péntekenként 16-18 óra között várjuk a gyerekeket az egyesület irodájában (volt Tervezőintézet épülete, 48-as terem, 4. emelet). Érdeklődni és jelentkezni a turuloffice@gmail.com e-mail-címen, vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet. Az első foglalkozás március 5-én indul.

Jelentkezési határidő: 2021. március 1.

A kör foglalkozásai mindenki számára ingyenesek, a kellékeket az iroda biztosítja. A programunkban Sepsiszentgyörgyön jelenleg 6 önkéntes oktató dolgozik, valamint megyeszinten öt településen összesen 13 személy.

A jelentkezéshez a következő adatokra van szűkség: gyerek neve és életkora, szülő neve és elérhetősége. A felsorolt adatokat a turuloffice@gmail.com drótpostacímre várjuk a megadott határidőig vagy előzetes telefonos egyeztetés alapján az egyesület irodájába. A jelentkezőkkel az iroda munkatársai felveszik a kapcsolatot.

(Turulmadár Ifjúsági Iroda)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.