V. Házasság Hete Erdővidéken

Február 10–17. között ötödik alkalommal szervezzük meg a Házasság hete elnevezésű rendezvényt Erdővidéken. Az ökumenikus jellegű, kistérség szintű rendezvénysorozat az erdővidéki keresztény egyházak és nőszövetségeik, illetve civil szervezetek összefogásával valósul meg, nyolcnapos időtartama alatt sok-sok érdekes, változatos témájú előadás és más jellegű rendezvény segítségével kívánjuk az erdővidéki házaspárok, párok figyelmét felkelteni.

A tizennégy erdővidéki települést érintő, közel negyven programpontot tartalmazó rendezvénysorozatunk ünnepi istentisztelettel nyílik és zárul, keretében számos, a házassághoz és az együttéléshez kapcsolódó témájú előadásra és kerekasztal-beszélgetésre, önismereti interaktív tevékenységre és játékra kerül sor, neves helybeli és távolabbról érkező szakember közreműködésével. Továbbá filmvetítések, rajz- és fotókiállítások, rendhagyó irodalomórák és tematikus beszélgetések, általános műveltségi és sportvetélkedők, táncház és romantikus fürdőzés, illetve meghitt hangulatú, gyertyafényes vacsorák színesítik eseménysorozatunkat.

Ökumenikus rendezvényeink célja minél szélesebb körben felhívni a figyelmet a házasság, a család értékeire, azok megtartó erejére, valamint, hogy hasznos segítséget nyújtsanak a nehéz, krízishelyzettel szembesülő házaspárok, párkapcsolatban élők számára. Egyedülállóknak és házasoknak, ifjaknak és felnőtteknek egyaránt hasznos tanáccsal és ötlettel, megerősítéssel szolgálhat ez a hét.

A rendezvénysorozat részletes programja elérhető a világhálón (Facebook/Házasság Hete Erdővidéken), illetve olvasható lesz a Székely Hírmondóban is.

A szervezők

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.