Hirdetés
Hirdetés

Találkozó

Találkozó Közérdekű

A tavaly decemberében tartott oktatási fórum folytatásaként újabb szakmai találkozót szervez az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete április 19-én, szerdán 17 órától a sepsiszentgyörgyi Park Hotel konferenciatermében és a kézdivásárhelyi a Maassluis Nyugdíjas Klubban.

Az oktatási intézményvezetők kérésének megfelelően a sepsiszentgyörgyi eseményen részt vesz Kallós Zoltán, az Oktatási Minisztérium államtitkára, Szabó Ödön, a képviselőház oktatási szakbizottságának alelnöke, valamint Magyari Tivadar, az RMDSZ Oktatási Főosztályának ügyvezető alelnöke. A találkozó célja, teret és lehetőséget biztosítani a résztvevőknek, hogy megosszák ötleteiket, panaszaikat és elmondják kihívásaikat az intézmény vezetésével kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés

Kézdivásárhelyen április 19-én, szerdán 17 órától a Maassluis Nyugdíjas Klub termében Csép Éva Andrea parlamenti képviselő és Fejér László Ödön szenátor (képünkön) találkozik a nyugdíjasokkal.  Az eseményen többek között szociális kérdésekről illetve azokról az intézkedésekről esik szó, amelyek az időseket segítik.  

Az RMDSZ kiemelten fontosnak tartja a nyugdíjasok szerepét és hozzájárulását a közösség életéhez, valamint az oktatás színvonalának emelését. Ezért is szervezünk olyan rétegtalálkozókat, ahol együtt gondolkodhatunk azon, hogyan tudjuk tovább erősíteni az érintettek helyzetét és életminőségét, valamint  hogy a különböző területeken dolgozó szakemberekkel az őket foglalkoztató kérdésekre, problémákra közösen keressünk megoldásokat. 

(Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet Sajtóirodája)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük