Táblaavató Feldobolyban

Táblaavató Feldobolyban Közérdekű

Szombaton kisebb ünnepség keretében avatott fel Feldobolyban a Feldobolyi Kulturális és Közösségi Egyesület egy tetszetős, négynyelvű turisztikai információs táblát.

Amint a közleményükhöz mellékelt fotókból is kiderül, az avatón nagy számban jelentek meg falubeliek, önkéntesek, és külföldi turista is, nem beszélve az ünnepséghez Kertész Barna karnagy vezetésével zenét szolgáltató Kovásznai Ifjúsági Fúvószenekarról.

A 16 órakor kezdődött rendezvényt Kanyó Antal, Nagyborosnyó község alpolgármestere, valamint Balogh Zoltán, a Kézdi-Orbai Református Egyházmegye esperese köszöntötték, s a szervezők megköszönték Csoma Sándor feldobolyi tanácsos munkáját.

A táblán a térkép mellett magyar, román, angol és német nyelvű leírás van a faluról, nevezetességeiről, köztük a bejárati kapuról, a templomról, művelődési házról, a két csorgóról és a temetőről.

A köszöntők után Kanyó Antal alpolgármester és Csoma Sándor tanácsos leplezték le a táblát. A Feldobolyi Kulturális és Közösségi Egyesület köszönetet mond a tábla kivitelezőjének, a sepsiszentgyörgyi Bartha Áron asztalosmesternek és munkatársainak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.