Felhívás!

Sepsiszentgyörgyön is tájékoztatnak az új uniós pályázati lehetőségekről

Sepsiszentgyörgyön is tájékoztatnak az új uniós pályázati lehetőségekről Közérdekű

Június 17-én, csütörtökön Sepsiszentgyörgyre érkezik a Startoljunk rá! – EU-s pályázatok erdélyieknek. A Vincze Lóránt RMDSZ-es európai parlamenti képviselő kezdeményezésére indított tájékoztató körúton a képviselő és a rendezvény szakmai partnerei – a Központi Régionális Fejlesztési Ügynökség, a Goodwill Consulting, a RegioConsult és a PONT Csoport – összesen nyolc erdélyi városban nyújtanak tájékoztatást civil szervezetek, illetve vállalkozók számára az uniós pályázati lehetőségekről.

A Startoljunk rá! körútja három Hargita megye helyszínen kezdődött, nagy érdeklődés mellett. Június–júliusban Nagyváradra, Szatmárnémetibe, Kolozsvárra és Marosvásárhelyre is eljut a rendezvénysorozat.

Sepsiszentgyörgyön június 17-én 10 órától vállalkozók, 13:30-tól pedig civil szervezetek számára tartanak előadást, mindkét rendezvény helyszíne a Művész Mozi. A járványügyi intézkedések miatt a helyek száma korlátozott, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem tudnak személyesen jelen lenni a rendezvényeken: a regisztrált jelentkezők online is követhetik az előadásokat.

Regisztrálni a vinczelorant.eu/startoljunkra oldalon lehet. A tájékoztató körút támogatója az Európai Néppárt Képviselőcsoportja.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.