Hirdetés
Hirdetés

Segít a HS Timber Group

A Romániában öt fafeldolgozó üzemmel jelen levő HS Timber Group csak 2021-ben több mint 5,06 millió euró értékben támogatott szociális projekteket Romániában. A Kovászna megyei Nagypatakon született egy játszótér a falu gyermekei számára, és három vidéki iskolát interaktív táblákkal szereltek fel. A tanügy támogatása folytatódik, a vállalat finanszírozza az iskola utáni oktatási programot Rétyen. A kézdivásárhelyi kórház konyháját is a vállalat támogatásával újították és szerelték fel.

Szintén Kovászna megyében a HS Timber Productions Reci munkatársai önkéntesként vettek részt az Olt és Feketeügy folyók partjainak  zöldítésére irányuló, a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium védnöksége alatt megvalósuló nagyszabású projektben, és a vállalat támogatta a folyópartok felügyeletére szolgáló speciális kamerák felszerelését az illegális hulladéklerakás megelőzésére irányuló projekt keretében.

A HS Timber Group stratégiai partnerséget kötött a Pădurea de Mâine alapítvánnyal hogy közösen valósítsanak meg olyan társadalmi és környezetvédelmi projekteket, amelyek a romániai erdők felelősségteljes fejlesztését segítik elő a helyi közösségek javára. A Pădurea de Mâine erdősítési projekt elindítása óta az ország kilenc megyéjében 797.000 facsemetét ültettek 186 hektár földterületre, és felelős erdőgazdálkodási programot indítottak el egy mobil moduláris híd építésével Nagy-Küküllőn. Ez javítja az erdei infrastruktúrát és védi a vízfolyásokat a hegyvidéki területeken.

A vállalat sikerének alapját azok a régiók képezik, amelyekben működik, ezért a vállalat továbbra is bizonyítani fogja a helyi közösségek iránti elkötelezettségét. A 2010–2021-es időszakban a HS Timber Group szponzorálása meghaladta a 15,86 millió eurót.

A HS Timber Group közleménye

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük