Felhívás!

Pályázati kiírás

Ozsdola Község Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet a közsegben működő egyesületek és alapítványok és a törvény által elismert egyházak számára a 2017-es évben zajló művelődési, oktatási-tudományos, sport és szabadidős programokra, az egyházközségek, faluközösségek támogatására, valamint az ifjúsági szervezetek programjaira.

  1. Művelődési, oktatási-tudományos, szabadidős programok és rendezvények résztámogatása
  2. Sportprogramok és rendezvények résztámogatása

III. Egyházközségek támogatása:

a) jövedelem nélküli, vagy kisjövedelmű egyházközségek működése és fenntartása,

b) egyházi kultikus épületek építése és javítása

c) a kulturális örökség részét képező javak karbantartása és javítása

d) egyházak által szervezett szociális programok.

Önrész minden pályázat esetében: a megítélt összeg legalább 10%-a.

 

A részvételi dokumentációk elkészítésénél és a pályáztatás lebonyolításánál a közérdekű nonprofit tevékenységek közpénzekből való vissza nem térítendő támogatására vonatkozó 2005/350-es törvény előírásait kell figyelembe venni.

A művelődési, ifjúsági, oktatási-tudományos és szabadidős tevékenységekre benyújtott pályázatok elkészítésénél a 2001/245-ös törvény által jóváhagyott és a 2008/2-es kormányhatározattal módosított és kiegészített 1998/51-es számú kormányrendeletet, valamint a 2006/350-es számú ifjúsági törvény előírásait kell figyelembe venni.

A sportprogramokra, rendezvényekre benyújtott pályázatok elkészítésénél az Országos Sportügynökség 2006/130-as számú rendeletének és a 2007/1447-es kormányhatározat előírásait kell figyelembe venni.

Az egyházközségek költségeihez való hozzájárulás a 2002/125-ös törvény által jóváhagyott 2001/82-es számú kormányrendelet, valamint a 2002/1470-es számú kormányhatározat előírásai alapján történik.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017.04.26., 14 óra. A pályázat benyújtható személyesen polgármesteri hivatalnál, vagy a határidőre beérkezett postai küldeményként.

A kiírásnak nem megfelelő és a határidőn túl beérkezett pályázatokat érvénytelennek tekintjük.

Kérjük a pályázatokat úgy elkészíteni, hogy leadásakor a szükséges okiratok jegyzéke ív két kitöltött példánya hozzáférhető és kezelhető legyen.

A pénzügyi elszámolás tartalmazza a megítélt összeg és az önrész elszámolását valamint az összköltségvetés bemutatását. Elszámolható költségek a fenti törvényes rendelkezésekben meghatározottak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.