Hirdetés
Hirdetés

Online nyílt napokat szervez a Sapientia

A középiskolás évek vége felé nem könnyű a diákoknak eldönteni, merre tanuljanak tovább. Éppen ezért a járványhelyzetre való tekintettel a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem úgy döntött, virtuálisan segít a diákoknak abban, hogy közelről is megismerhessék az egyetem oktatási kínálatát azáltal, hogy online nyílt napokat szervez 2021 tavaszán az intézmény mindhárom kara.

Fontos, hogy a középiskolások megfelelő, biztos forrásból értesülhessenek a továbbtanulási lehetőségeikről, éppen ezért tették bárki számára elérhetővé az eseményeket a sapientiások. A pályaválasztás előtt álló diákokhoz így utazás nélkül, otthonuk kényelméből ismerhetik meg az intézmény helyszíneit: a tudományterületek szerinti tematikus napokon nyereményjátékokkal, egyetemsétával, előadásokkal, diákbemutatkozókkal és sok hasznos információval várják az érdeklődőket a karok. Az események teljesen online zajlanak, így mindenki könnyen be tud csatlakozni az ország bármely pontjáról, további információkat a Sapientia EMTE Facebook-oldalán vagy sapientia.ro honlapon lehet szerezni.

Az online nyílt napok időpontjai: a csíkszeredai karon a napokban zajlanak, április 15-ig, a kolozsvári karon április 26–30. között, valamint a marosvásárhelyi karé és Sepsiszentgyörgyi Tanulmányi Központé május 10–14. között.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük