Felhívás!

Önkéntes oktatót keresünk!

A Turulmadár Ifjúsági Iroda hat éve indította el gyermeknevelő és oktató programját Berde Mózsa Kör néven. A sepsiszentgyörgyi délutáni oktatási programban jelenleg 16 gyermek és 3 önkéntes oktató vesz részt.
Szeptembertől bővíteni szeretnénk a sepsiszentgyörgyi oktatóink körét, ezért ha szívesen részt vállalna a gyermekek nevelésében és oktatásában, akkor Önt keressük!
Jelentkezési feltételek: gyermekfoglalkozásokban, oktatásban szerzett tapasztalat, felsőfokú végzettség, odaadás, türelem és megértés, megfelelő erkölcsi magatartás.
A jelentkezéshez nem szükséges pedagógusi végzettség, fontosabbnak tartjuk, hogy egy oktató odaadással és szeretettel kezelje a tevékenységeket, valamint megfelelően adja át a tudást számukra.
Jelentkezés módja: név, elérhetőségek és egy pársoros bemutatkozó elküldése a turuloffice@gmail.com e-mail-címre.
Amit kínálunk: programokban való részvétel, szakmai kirándulások és táborok, fejlődési lehetőség, jó csapat.
A Berde Mózsa Kör célja a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeiknek fejlesztése családias környezetben.
A program célkitűzése: felszabadult, játékos, családias hangulatú, nevelő jellegű, biztonságos környezet teremtése a foglalkozásokon résztvevő gyerekek számára. A tevékenység témái a következők: általános műveltség, viselkedésformák, kultúra, népszokások, ünnepek, testi és lelki higiénia, családiasság stb.
Az iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek.
Érdeklődni a turuloffice@gmail.com drótpostacímen, vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 4.
(Turulmadár Ifjúsági Iroda)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.