Felhívás!

Megmutatták, mit tanultak

Megmutatták, mit tanultak Közérdekű

Szombaton, augusztus 5-én 13 órától a Kovásznai Ifjúsági Fúvós Zenekar koncertezett a feldobolyi iskola udvarán. A falubeliek és az előadó gyerekek szülei nagy figyelemmel kisérték a hangversenyt.

Mindez a zenetábor záreseményeként zajlott, a táborozó gyerekek bemutatták szüleiknek és az érdeklődőknek, hogy mit tanultak.

– Nem először jövünk Feldobolyba táborozni, sok éve annak, hogy ez a kis falu a helyszíne a nyári felkészülésüknek, köszönhetően a feldobolyi emberek kedvességének és szeretetének – mondta el a koncert elején Kertész Barna karnagy.

Kertész Ákos, Balogh Zoltán, Benke Árpád, Szekeres Csongor, Bács Botond József, Csorja Levente, Kelemen Botond, Szekeres Szidónia, Fazakas Barbara trombitán, Ilyés Tímea, Dancs Izabella, Dálnoki Honoráta, Dancs Szidónia klarinéton, Sinka Norbert, Nagy Miklós Zsolt és Nagy Árpád altkürtön, Antal Ákos, Gecse Balázs eufóniumon, Ördög Zsombor, Szabó Milán tenorkürtön, Nagy Szilamér tubán, Vajna János dob szetten, Nagy Attila nagydobon játszott, vezényelt Kertész Barna.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.