Felhívás!

Meghosszabbított határidő

A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület meghosszabbította h ösztöndíj-pályázatának határidejét. A kolozsvári székhelyű nonprofit szervezet 2003 óta támogatja ösztöndíj-program keretén belül a tehetséges és szociálisan hátrányos helyzetű diákokat. Évente több száz tanuló folytatja tanulmányait a világ számos pontján élő, főként akadémiai szférában dolgozó támogatók anyagi hozzájárulásának köszönhetően. A támogatók személyesen is figyelemmel követhetik a támogatott tanulók tanulmányi előmenetelét, illetve a családok szociális helyzetét. Egy tanuló ösztöndíja havonként maximum 18 ezer forintnak megfelelő támogatást jelent. Bővebb információk az Egyesület tevékenységéről a nyilasmisi.ro honlapon olvashatóak.

A támogatást Egyesületünk ösztöndíj-bizottsága ítéli oda a felajánlott támogatások és igénylők számától függően, egységes értékelés alapján. A pályázókat az egyesület levélben értesíti a döntésről. Amennyiben jelentős eltérés mutatkozik a pályázati kérelemben feltüntetett jövedelem és a család reális jövedelme között, az egyesület kuratóriuma akár támogatási év közben is megszüntetheti a tanuló ösztöndíját. Abban az esetben, ha a tanuló a szerződésben foglalt tanulmányi és szociális feltételeknek eleget tesz, a támogatási szerződés újrapályázás nélkül a következő évre is meghosszabbítható.

A pályázatokat meghosszabbított határidővel, vagyis 2019. augusztus 31-ig várjuk az Egyesület postacímére: 400095 Cluj-Napoca (Kolozsvár), str. Iuliu Maniu 2/3. Pályázhat a 2018/2019-es tanévben magyar nyelvű oktatásban részt vevő, 6–10. évfolyamon tanuló, tehetséges és szociálisan hátrányos helyzetű tanuló szülője/gyámja.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a 10.00–16.00 óra között hívható 0264.531.153-as és 0787.671.137-es telefonszámokon vagy a nyilas_misi@yahoo.com e-mail-címen kaphatnak az érdeklődők.

Cseke Mónika-Zsófia ügyvezető elnök

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.