Felhívás!

Lovagok lakomája

Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ rajzversenyt hirdet Lovagok lakomája címmel, a Miénk a kastély gyerekprogram keretében. A rajzpályázatra az alábbi három korosztály valamelyikébe tartozó óvodások és kisiskolások jelentkezhetnek, egyénileg vagy csoportosan: 3-5 évesek, 6-9 évesek, 10-13 évesek.

A pályázatra egy adott óvodából/iskolából több csoport is benyújthatja pályamunkáit. Ez esetben, kérjük közös borítékban benyújtani a csapat rajzait. Minden gyerek egy darab színes vagy fekete-fehér rajzzal indulhat korcsoportjában.  A munkák kötelezően kézzel készítettek, A4-es méretűek kell legyenek. Az elektronikusan szerkesztett, nyomtatott anyagokat nem vesszük figyelembe.

A rajzok hátára minden esetben kérjük feltüntetni a következőket: a készítő neve, életkora, csoportja vagy osztály; óvodája/iskolája neve, annak elérhetősége, település, telefonszám, e-mail cím; a rajz címe.

A versenyben részt vevő pályamunkákat háromtagú zsűri értékeli. Az első helyezettek díjai: az egyéni pályázóknál belépő a Cimborák Bábszínház 2019–2020-as évadának bemutató előadásaira; a csoportos pályázók (osztályközösségek) számára: Kenyér útja – tematikus kirándulás. A második és harmadik helyezettek is nyereményekben részesülnek, és minden benevező gyerek munkáját a BBQ fesztiválra szóló, családos belépővel jutalmazzuk, amelyeket a munkák leadásakor lehet átvenni!

A pályamunkákat 2019. május 15-ig 16 óráig kérjük eljuttatni a Kovászna Megyei Művelődési Központ titkárságára (520008 Sepsiszentgyörgy, Szabadság u. 2.). A pályamunkák beadásával minden résztvevő beleegyezik, hogy alkotását a későbbiekben a művelődési központ nem kereskedelmi céllal felhasználhassa. A díjazott munkák az intézmény tulajdonában maradnak, a többi kiállított rajz a rendezvény utáni két hétben visszaigényelhető.

Kovászna Megyei Művelődési Központ

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.