Felhívás!

Legyél a Páva fotósa!

Kapj el egy jó pillanatot, örökíts meg egy jellegzetes erdélyi emléket, és fotód egy szállodaszoba falát díszítheti – sőt, még finom nyeremény is jár érte.

Erdélyi pillanatképek” címmel fotópályázatot hirdet a székelyudvarhelyi Páva szálloda és étterem. A pályázat célja olyan pályamunkák begyűjtése melyek a későbbiekben a szálloda szobáinak falait díszíthetik. Olyan fotókat keresnek, amelyek egy-egy, Erdélyre jellegzetes pillanatot, emlékképet vagy elragadó momentumot örökítenek meg. Ezen felül semmilyen más tematikai megkötés nincs, a képek lehetnek korábban készültek, vagy kimondottan a pályázat alkalmából fotózottak, a lényeg, hogy Erdélyben készüljenek és egy itteni cselekvést, pillanatot mutassanak be.

A Páva szálloda és étterem összesen 18 képet választ ki a beérkezett pályaművek közül, amelyeket bekeretezve a szálloda szobáinak falain helyez el. A fényképészek a képeket máshol is felhasználhatják, más pályázatokra is nevezhetik. Egy fotós legtöbb 3 (három) fényképpel jelentkezhet a pályázatra.

A pályázat díjazása egységes: a 18 kiválasztott kép mindenikének készítője 50 lejes vacsorautalványt kap, amit a Páva étteremben fogyaszthat le. Mivel egy pályázó több, legfeljebb három képpel is nevezhet, ezért akár három utalványt is nyerhet.

A fényképeket digitálisan, JPG vagy PNG formátumban, minimum 3000 px hosszabbik oldalmérettel, 300 DPI felbontással lehet elküldeni az office@villavitae.ro e-mail címre.

Benevezési határidő: 2018. szeptember 17.
Eredményhirdetés: 2018. szeptember 20.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.