Felhívás!

Közösségi fotópályázat

Június 30-ig tart az Amigo üzletlánc Közösségi fotópályázat címmel elindított, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely és Sepsiszentgyörgy lakosait megszólító kampánya, melynek során a jelentkezők a város hangulatát megelevenítő képekkel szállhatnak versenybe az összértékben 4000 lejt érő nyereményekért. A versenyen minden lakos részt vehet, bármilyen eszközzel készített fényképpel.

Az üzletek marketingkommunikációjában gyakorta megjelenő „közösségi üzlet” fogalomköréből nőtte ki magát a „közösségi fotópályázat” megnevezés, előbbi az Amigo-üzletek missziójának központi gondolata is egyben. Az Amigo-üzletek, a multik gyakorlatával ellentétben egy-egy városnegyedet szolgálnak ki, egy kis közösség igényeit törekszenek kielégíteni, így válnak a mindennapi élet szerves részévé. Az előbbiekből következik, hogy az alkalmazottak is részt vehetnek a versenyben, akik egy különdíj megszerzéséért indulhatnak, hiszen ennek a közösségnek ők is nagyon fontos tagjai.

Nem szokványos módon a szervezők a fent említett városok egyes negyedeinek hangulatát megörökítő fényképeket várnak. A fotókat az Amigo-üzletek weboldalára (www.amigo-online.ro) lehet feltölteni. A díjak sem mindennapiak, a legjobb fotó szerzője 1000 lejt vihet haza, ezenkívül minden, a versenyben résztvevő nyolc városnegyedből beérkezett legjobb fotó beküldőjének 250 lejes nyereményt ajánlunk fel. Emellett közönség díjat nyer az, akinek a fotója a legtöbb kedvelést gyűjti a verseny ideje alatt az Amigo oldalán. A legjobb fotót készítő alkalmazottnak egy 500 lej értékű különdíj jár.

A zsűri tagjai: Onodi Szabolcs, Balázs Zoltán, László Hajnalka és Gál István.

(Amigo-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.