Felhívás!

Korlátozott ügyfélszolgálat a Szociális Támogatási Igazgatóságon

Koronavírusos megbetegedések miatt korlátozott ügyfélfogadás zajlik Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Szociális Támogatási Igazgatóságán. 

Az Igazgatóság több munkatársa is megfertőződött az új koronavírussal, az ügyfélszolgálat azonban korlátozottan, de működik. A kedvezményezettek leadhatják a szűk határidős kérésekhez (gyorssegélyek, családi pótlék, fogyatékos személyeknek járó segélyek, fűtéspótlék, stb.) szükséges papírokat naponta 9 és 13 óra között. Az Igazgatóság felfüggesztette a terepmunkát, az esettanulmányok készítését, illetve a nem sürgős elbírálással járó iratcsomók fogadását.

A Polgármesteri Hivatal fertőtlenítette a Szociális Támogatási Igazgatóság Erege utcai épületét, az intézményben csak a negatív teszttel rendelkező munkatársak dolgoznak, betartva minden kötelező egészségügyi és biztonsági előírást. 

Az Önkormányzat azt ajánlja a lakóknak, hogy az ügyintézés során először telefonon érdeklődjenek a Szociális Támogatási Igazgatóság munkatársainál, mielőtt bemennének személyesen letenni a szükséges iratokat. Érdeklődni a 0267 312 111-es telefonszámon lehet.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. november 16., 10:22
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Szégyeljétek magatokat akik ezt tettétek 1 elme zavarodottal direkt mongya a videoba h pástétomot evett erre mit irtok h medvet ölt rosz indulatu emberek vagytok akik igy ki játszodnak 1 beteg sebezhetö embert mert ha veszéjes lett volna akkor mit kereset anak a szeméjnek a kezébe a kés aki fel vette videora mert látszik h nincs a kezébe a kés és pástétomot evett monda csak a video sehol nincs miert nem tették közzé a videot