Felhívás!

Keressük a legszebb zöldövezetet!

Keressük a legszebb zöldövezetet! Közérdekű

Sepsiszentgyörgy önkormányzata keresi a város legszebb, leggondozottabb lakónegyedi zöldövezeteit, és szépségversenyt hirdet ebben a témában június 30-i határidővel.

A versenyre a benevező személy/személyek pontos nevének és lakcímének megjelölésével, illetve egy vagy több fotó beküldésével lehet jelentkezni a varosimazs@gmail.com címen. Pályázhatnak azok a lakók, illetve lakónegyedi társulások, akik egy lépcsőházhoz tartozó zöldövezetet gondoznak.

A fődíj egy 18 férőhelyes, zárható kerékpártároló 14.000 lej értékben, a város címerével ellátott lépcsőház felirat zománcozott tábla formájában, amely tartalmazza, hogy az adott lépcsőház nyerte meg a legszebbzöldövezet-díjat az adott évben. További díjak: a városi kertészet felajánlásával padok, kerítés, virágok, ingyenes részvétel az önkormányzat 2020-as zöldövezet-szépítési programjában, ami azt jelenti, hogy a 2020-ban igényelt javak önrészét nem kell kifizetni; ez egy 1500 lejes pályázat esetében 300 lej megtakarítást jelent. A városi közintézmények és cégek felajánlásával: ingyenes belépőket adunk a Művész Moziba, a városi strandra, a sugásfürdői kalandparkba és a mászófalhoz.

(városházi közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.