Felhívás!

Ingyen kerékpártároló

Sepsiszentgyörgy önkormányzata zárható kerékpártárolót helyezne ki egy tömbháznegyedben, az első jelentkező kaphatja meg a 18 kerékpár tárolására szolgáló fémszerkezetet.

Sepsiszentgyörgy önkormányzata a közelmúltban egy 18 férőhelyes zárható kerékpártárolót helyezett ki az Ág utca 20-as tömbházához, még egy ugyanilyen szerkezet az önkormányzat birtokában van, ezt szeretné kihelyezni a megfelelő helyszín megtalálását követően. A már kihelyezett tároló a tavaly év során megszervezett Lakónegyedi zöldövezeti szépségverseny egyik főnyereménye volt, azonban a nyertes tömbház lakói nem tartottak igényt rá.

Az önkormányzat rendelkezik még egy ugyanilyen zárható kerékpártárolóval, ezt díjmentesen igényelhetik azok, akik tömbháznegyedben laknak. Amennyiben egy tömbházban lakók többsége írásban is beleegyezik, hogy hozzuk kerüljön a 18 férőhelyes szerkezet, és ennek megfelelő helyszínt is tudnak ajánlani, az első jelentkező kaphatja meg azt. Az önkormányzat kiszállítja és kihelyezi a kiválasztott helyszínre a tárolót.

Az érdekeltek a biciklitárolóra tartott igényüket Tóth-Birtan Csaba alpolgármester titkárságán jelezhetik a 0267.316.901-es telefonszámon. Az első jelentkező, aki teljesíti a fent említett feltételeket megkapja a kerékpártárolót.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások