Felhívás!

Idén a siker Csíkba vezet

Még lehet regisztrálni az az RMKT idén 28. alkalommal megszervezendő éves vándorgyűlésére, amely ezúttal Csíkszeredában zajlik október 4–6. között. Felsorakozó szekcióülésein a vándorgyűlés olyan felmerülő kérdésekre igyekszik választ keresni, melyeket a globalizáció által rohamosan gyorsuló elvárások eredményeztek. Az idei programsorozat olyan alternatívákat próbál majd keresni, melyek által meglévő technológiáink használata hatékonyabbnak bizonyulhat, elérvén vállalkozóink gyors fejlődését és fellendülését.

A vándorgyűlés meghívott szakértői segítségével ezúttal a hat tematikus szekciója egyikén járja körül a jövőképesség és sikeresség kérdéskörét mind a társadalmi, mind a gazdasági vetületeket szem előtt tartva. Egy másik szekció az eredményes és sikeres női vállalkozók példáit próbálja meg bemutatni Sikeres nők, női sikerek címmel. A virágzó sikeres helyi üzleti vállalkozások üzleti folyamatairól, a sikerhez vezető úton található buktatokról tárgyal majd a Helyi sikerek szekció. A régió gazdasági szereplői számára elérhető erőforrások bemutatásával foglalkozik majd a Székelyföldi erőforrásokról szóló szekció. Ehhez mintegy szervesen kapcsolódik a Pénzügyek szekció, ahol a meghívottak a pénzpiac időszerű lehetőségeiről beszélnek majd, olyan lehetőségekről, amelyek hozzásegíthetik a gazdasági élet minden szereplőjét egy sikeresebb jövőkép kialakításához.

A 2019-es vándorgyűlés egyik újdonsága a Sportgazdaságtan szekció, amelyen a meghívottak azt próbálják bemutatni, hogy milyen módon lehet sikeres gazdasági szereplő egy sportklub, egy akadémia. Továbbá milyen módon járulhat hozzá egy sikeresen működő sportklub egy adott régió gazdasági fejlődéséhez. Részletek a www.rmkt.ro honlapon.

(RMKT-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.