Felhívás!

Hozz magaddal egy imát!

Idén negyedik alkalommal lesz megrendezve Csinódon, az ökumenikus kápolnánál az egyetemes imanap. Az előző esztendőkben ezen a napon volt már római katolikus szentmise, református istentisztelet, most pedig unitárius és római katolikus főszereplőink lesznek.

Meghívottunk Vida Rozália alsóboldogfalvi unitárius lelkésznő, aki istentiszteletet celebrál. Prédikációjának központi témája a férfi lesz. Korábban már volt téma a nő, a gyermek és a család. A már önálló albummal rendelkező Buzogány-Csoma István szentivánlaborfalvi unitárius lelkész fog gitározni és énekelni, valamint közös éneklésre buzdítani. Egy római katolikus barátunk részéről lesz tanúságtétel.

A résztvevők egy különleges szakrális élményben is részesülhetnek, amit meglepetésnek szánunk. A kapun történő belépéskor mindenkitől a kedvenc imáját fogjuk kérni leírva. Lehet ez saját ima vagy fohász is. Ezek közül az imák közül egy kisgyerek ki fog húzni hármat, amelyek az istentiszteleten felolvasásra kerülnek. A többi imát is megőrizzük, és kinyomtatva elhelyezzük a kápolnában, hogy az ide érkező zarándokok megismerhessék azokat.

A rendezvény augusztus 31-én, szombaton 11 órakor kezdődik, és várhatóan 14 órakor ér véget. Bográcsban főtt meleg ételről egy háromszéki házaspár fog gondoskodni. A hangosítást Kurucz Miklós szigetszentmiklósi barátunk vállalta magára.

A részvételi szándékot szervezési okok miatt kérjük legkésőbb augusztus 25-ig telefonon (0760.779.835) vagy levélben (bioversum@gmail.com) jelezni. Felekezeti hovatartozástól függetlenül minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Nagy Balázs és Erika, Csinód

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.