HKA-számadás

A közösségikártya-alapba összesen 186.500 lej gyűlt 2018-ban. A legnagyobb alapbefizető továbbra is a Bertis cég (az alap 97%-át adják a Bertis-üzletekből befolyt összegek), ugyanakkor havi 1000–1500 lej gyűl a baróti Deák Hámor üzletekben a kártyák használatából. További partnerek: a sepsiszentgyörgyi Bani Market üzlethálózat és az Orex építkezési anyag lerakat: ezekben az egységekben is használható a közösségi kártya. Kártyaprogram-támogató partnerek, akik befizetnek az alapba, illetve támogatják a programot: a Hpress, a Multinr nyomda, a baróti Hermann és a sepsiszentgyörgyi Salvia gyógyszertárak.

Tavaly a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) a helyi erőforrások felhasználásával 231.498 lej értékben fordított vissza a közösségnek, ebből programtámogatásokra 133.485 lejt (Tekerj, Civil licit, Csemete-program, Graffiti), egyéni elbírálású projektekre (civil szervezetek és természetes személyek támogatása) 74.346 lejt, és 23.667 lej értékben valósított meg köztéri befektetéseket. Ezek a következők: játszótéri elem és kerékpárpumpa Kézdivásárhelyen, sakkasztalok Kovásznán és kerékpárpumpa Sepsiszentgyörgyön, amelyet tavasszal fogunk elhelyezni központi helyen.

A tavalyi év részletes tevékenységi és pénzügyi összefoglalója, a kedvezményezettek névsorával a 2018-as jelentésben fog megjelenni legkésőbb márciusig, az alapítvány honlapján (www.hka.ro). Köszönjük támogató partnereinknek, mind a közösségikártya-program partnereinek, mind a közösségikártya-felhasználóknak az együttműködést közösségünk javára. Legyen ez így a továbbiakban is, sok örömmel és elégtétellel mindannyiunk számára!

Bereczki Kinga igazgató

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.