Felhívás!

Hitvallás képekben

Hitvallás képekben Közérdekű

A Turulmadár Ifjúsági Iroda önkéntesei által szervezett Ars Poetica Fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó ünnepsége június 13-án zajlott a szentgyörgyi Lábas Ház pincetermében. A 14–19 év közötti lelkes, amatőr fotósoknak meghirdetett fotóversenyre közel 40 pályamű érkezett be, amelyekből a háromtagú zsűri értékelése alapján választották ki a témát kreatívan átfogó és legsikeresebbnek vélt alkotásokat.
A zsűri tagjai Toró Attila, Hlavathy Károly és Vargyasi Levente voltak. A kiállításmegnyitó keretében szóban is értékelték a beérkező alkotásokat, biztatva a fiatal tehetségeket a további munkára. Ezt követően díjazták az első három alkotást. A díjak között könyvek, személyes konzultáció és stúdiófotózás, valamint fesztiválbelépők szerepeltek, a további résztvevők pedig elismerő oklevéllel térhettek haza. I. díj – Unguran Károly: Valami nagy tüzet; II. díj – Szabó Eszter: Fordított hit; III. díj – Turoczki Csongor: Életre kelt.
A beérkező pályaművekből készült fotókiállítás ingyenesen megtekinthető június 22-ig, naponta 9-16 óra között. Támogatók: Kátai Jocó Photography, Double Rise, Vibe, Multi Nr. Kft., partnerünk volt Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala.
(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.