A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Felhívás – Észrevétel

Mikósok figyelmébe
A Székely Mikó Kollégium Népi Együttese 2018. május elején tartja fennállásának 50. évfordulóját. Azt szeretnénk, hogy ezen az ünnepségen szinte mind az 1500 tag jelen legyen, mert szép és lélekmelegítő lenne felidézni az iskolában töltött 4-8-12 évet, s persze az együttesben átélt élményeket.
Március 15-én, csütörtökön 19 órakor az iskolába várjuk mindazokat, akik valamilyen módon segítenének a rendezvény lebonyolításában: szerepléssel, szervezéssel, anyagi támogatással. A jubileumra megjelentetjük az elmúlt 50 év történéseit bemutató Krónikát, mely tartalmazza az 1500 tag nevét, a belföldi és külföldi szereplések helyét és idejét, a diákkrónikások feljegyzéseit és nagyon sok fényképet. Ehhez kérünk szerény anyagi támogatást, előfizetést, melyet az iskola régi könyvtárában Csikós (Péter) Júliának lehet átadni.
A március 15-i találkozóra hozzátok magatokkal a hangszereket, szépen csengő hangotokat és táncos lábatokat, mert az első próbát megtartjuk!
Szeretettel várunk:
Péter Albert és Dancs Árpád

Válaszra várunk
2017 nyarán az Akta kábeltévével szerződést kötöttünk 2 évre, hogy az addigi 29 lejes díj helyett 25 lejt kell fizetnünk. Persze, nagy örömmel kötöttük meg, mert örvendtünk a 4 lejnek, amivel egy kenyeret vehetünk. Na de az örömünk nem tartott sokáig, mert minden hónapban többet és többet kell fizetni. Már elértük a 27-28 lejt, ebben a hónapban valószínű már 29 lej lesz. Kérdezzük: akkor miért kellett szerződést kötni? Mi úgy tudjuk, ha szerződés van, akkor azt be is kell tartani mindkét félnek. Szeretnénk, ha az újság hasábjain felvilágosítást kapnánk a fenti panaszunkra.
(Egy torjai olvasó)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.