Felhívás!

Ez szélmalomharc

A Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) vezetősége megköszöni minden fiatalnak, akik részt vettek eddigi tevékenységein, és akikkel sok emlékezetes órát töltöttek együtt.

„Igyekeztünk átadni valamit a nemzet iránti elkötelezettségből, hagyományokból, szülőföld iránti szeretetből, mindabból, amit népi kultúránk, nemzetünket szerető íróink, költőink ránk hagytak. Mindezt úgy próbáltuk tenni, hogy kihagytuk a politikát, beszervezést, kampányt minden tevékenységünkből, nem használva fel a fiatalságot egyéni céljaink megvalósítására.

Mivel a jelenlegi helyzettel és a kibontakozó új elvekkel, iránnyal nem egyeznek a mi elveink és felvállalt küldetésünk, ezért minimálisra csökkentjük tevékenységeinket, ami a közösségi munkát illeti, gondolom, ezen döntésünk nagy megkönnyebbülést jelent sokaknak. Mi viszont úgy látjuk, hogy ez szélmalomharc. Így a jövő évtől a tevékenységünk lecsökken, pár olyan dologra, amit feltétlenül folytatni kell, vagy be kell fejezni. Sok sikert, fiatalok, ti nagyon ügyesek vagytok. Kár, hogy a világot a politika irányítja.”

Biró Erika, a KISZ elnöke

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások