Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Családkonferencia egyedülálló szülőknek

Október 29-én kerül sor az első egyszülős családkonferenciára Csíkszeredában, az Egyedülálló Szülők Klubja csíkszeredai, marosvásárhelyi, székelyudvarhelyi és háromszéki fiókjai szervezésében. A magyarországi Egyszülős Központ határon túli klubjai által az Együtt Egymásért! címmel rendezett egész napos programon az egyszülős családokat érintő előadásokkal várjuk az érdeklődőket és a sajtó képviselőit.

A konferencián Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője Nem csonka, csak egyszülős címmel tart előadást 10 órától a magyarországi egyszülős családok helyzetéről, valamint a központ elmúlt 4 és fél éves működésének eredményeiről. Csép-Éva Andrea parlamenti képviselő, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Sógor Enikő, Csíkszereda alpolgármestere, Vargha Fruzsina, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, Ölvedi Zsolt, Székelyudvarhely alpolgármestere, Portik Vilmos, Marosvásárhely alpolgármestere és Kakassy Blanka, Marosvásárhely városi tanácsosa a 11.40-től kezdődő kerekasztal-beszélgetés keretében vitatják meg a döntéshozók szemszögéből azt, hogy milyen lehetőségeik vannak a gyerekeiket egyedül nevelő szülőknek.

A délutáni programok Kádár Enikő pszichoterapeuta előadásával kezdődnek 14.10-től, aki a hétköznapok hatékony stresszkezelési módszereiről tart előadást.

A konferencia zárásaként 15.40-től Istók Lajos, Lőrincz András Ernő és Nagy Levente beszélgetnek arról, hogy milyen gyereknevelési kérdésekkel kell szembenézniük az egyedülálló apáknak.

A családkonferenciára a Hargita Megyei Sérültek Egyesületének Székházában (Csíkszereda, Hunyadi János u. 6.) kerül sor. További tájékoztatás Bartis Erikától (0745.555.494) kérhető. 

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük