Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Com’ON szeptember végén

Színes, mozgalmas és társasági programok valósulnak meg Sepsiszentgyörgyön a Com’ON Sepsi ifjúsági részvételi program negyedik kiadásában.

A Fiatalok az idősekért csoport szervezésében szeptember 26–30. között kerül sor a Kreativitás az élet alkonyán című kezdeményezésre, amely a Sepsiszentgyörgyön élő idős korosztályt szólítja meg. Az eseménysorozat a Zathureczky Berta Idősek Otthonában zajlik, a bentlakó és nappali foglalkoztatóba járó szépkorú személyeknek, illetve nyitott mindenki számára, aki úgy gondolja, hogy a művészetterápia helyet kaphat az élet ezen szakaszában is. Az 5 napig tartó nyílt hét során, naponta 10, valamint 11 órától a csapat az origami művészetét, a festészetet és a zenét helyezi a középpontba, illetve díjazással zárja a kreatív hetet, amely szorosan kapcsolódik az idősek világnapjához.

Megkezdődött a jelentkezés a Babaúszásra Bíró Eszternél, aki a városi uszodába várja október 2-án, vasárnap 10 órától a legalább 3 hónapos és legtöbb 2 éves gyermekeket szüleikkel. A legkisebbek az októberben két alkalommal zajló program során ismerkedhetnek a vízzel, gyerekdalokat énekelhetnek és játszhatnak. A kezdeményezés számos előnye közé tartozik a kicsik mozgásfejlődésének elősegítése, a koordináció fejlesztése, valamint a szülő–gyerek-kapcsolat elmélyítésére való lehetőség. A belépés ingyenes, viszont előzetes jelentkezés szükséges e-mailben: eszterbiro989@gmail.com.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük