Felhívás!

Augusztus 3-tól ismét érvénybe lép a fizetéses parkolás Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgy Helyi Készenléti Bizottsága rendkívüli tanácsülés keretében döntött a fizetéses parkolás augusztus 3-tól történő újbóli érvénybe lépéséről.

Az intézkedés betartását a Kovászna Megyei Rendőrség a Helyi Rendőrséggel együttműködésben felügyeli, utóbbi  továbbra is ideiglenesen a belügyminisztérium alárendeltségébe tartozik. 

Sepsiszentgyörgyön a fizetéses parkolás felfüggesztése a szükségállapot bevezetésével lépett érvénybe és meghosszabbították a készenléti állapot idejére is, mivel a Helyi Rendőrség, amelynek feladatai közé tartozott a fizetéses parkolás betartásának ellenőrzése is, ideiglenesen a belügyminisztérium alárendeltségébe került.

Amint az utóbbi időszakban észlelni lehetett, az ingyenes parkolás az üres parkolóhelyeket illetően kaotikus állapotokat eredményezett. Amiatt, hogy a fizetéses szabályozás megszűnt, alig lehetett üres parkolóhelyet találni, és a gépjárművezetők a kerékpársávokra, illetve a járdákra is folyamatosan felparkoltak. A fizetéses parkolási rendszer célja a köztereken történő parkolás szabályozása, könnyítése. 

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.