#appday konferencia

#appday konferencia Közérdekű

A Háromszéki Ifjúsági Tanács november 24-én tartja az #appday nevet viselő konferenciát Kézdivásárhelyen, a Gábor Áron Műszaki Szakközépiskola konferenciatermében. Az eseményre érdeklődőket, vállalkozókat és programozókat egyaránt várnak.

Az utóbbi években a központi régióban, Székelyföldön is ugrásszerűen megnőtt az IT iparág jelentősége. Ahhoz, hogy a helyi vállalkozások hatékonyan fel tudjanak készülni az új kihívásokra, valamint versenyképes szolgáltatásokat kínálhassanak, erősíteni kell a folyamatos együttműködést, információcserét. Ez egy kiemelkedő lehetőség arra, hogy a vállalkozók reagálhassanak a kihívásokra, megismerjék a számtalan lehetőséget nyújtó applikációkat, és hogy összekapcsolódhassanak a szakmai szereplők, klaszterek és érdeklődő fiatalok. Az App Day-en megmutatjuk a jövőnek a jövőt! A digitalizáció egy megállíthatatlan folyamat, ami át fogja alakítani a társadalmat és problémáit, gondoljunk csak a közösségi hálókra.

 

Az Amerikai Egyesület Államokban már létezik olyan bevásárló központ, ahol nincs személyzet, mert a termék kifizetését az okostelefon és az érzékelők bonyolítják. Ezzel egy időben oda kell figyelnünk a jövő generációira, hogy a világhálót a fejlődésre használják. Az első App Day célja, hogy a háromszéki fiatalok ismerjék meg a legnépszerűbb alkalmazásokat és azok helyes használatát, kiemelve Kovászna Megye Turisztikai alkalmazását, a VisitCOVASNA-t.

 

Az esemény programtervezete: 11-től megnyitó, 11.30 Bankolj okosan – BT24, 12.10 Contentcreator – Instagram, 12.50 Legyen a telefonod az idegenvezetőd – VisitCovasna, 13.30 Okosan a sulikban is – Mikes app, 14.10 Foglalj otthonról, ingyen szállást – Couchsurfing, 15.00 Zárás, networking. Vegyél részt, és légy naprakész az applikációkkal!

(HÁRIT-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.