Felhívás!

A pillanat őrzői

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola idén is meghirdeti fotópályázatát. A kiírással lehetőséget kínálnak szélesebb körű bemutatkozásra, azok számára akik az ország bármely Népiskolájában/ fotós iskolájában/ fotótanfolyamot végeztek vagy éppen tanulmányaikat folytatják.

Zsűri: Both Gyula EFIAP – Marx József Fotóklub elnöke (Maros megye), Huszár Szilamér nemzetközileg elismert fotográfus (Kovászna megye), Ovi D. Pop EFIAP – Varadinum Fotóklub elnöke (Bihar megye), Halmágyi Loránd Zsolt nemzetközileg elismert sportfotós (Hargita megye).

Pályamunkát természet-, makró-, portré- és sportkategóriában lehet beküldeni, mindeniket külön díjazzák: I. díj 500 lej, II. díj 300 lej, III. díj 200 lej. A különdíjazottak részt vehetnek a népiskola szakmai workshopjain. Az elfogadott fotókból katalógus készül (40 fotó), amelyből minden leközölt fotó alkotója 1 tiszteletpéldányban részesül.

A pályázatban Romániában működő Művészeti és Népiskolák, fotóiskolák, -tanfolyamok jelen és egykori fotószakos tanulói vehetnek részt, akik elfogadják és betartják a szabályzatot, és eleget tesznek a kiírásában foglalt feltételeknek. Egy alkotó kategóriánként 4 fotóval nevezhet, egy fotó egy kategóriában szerepelhet.

A szabályzat és a feltételek megtalálhatóak a Művészti és Népiskola Facebook-oldalán.

Az alkotásokat a sepsiartfoto@gmail.com e-mail-címre várják a pályázó teljes nevével, telefonszámával, pontos címével, valamint igazoló okirat másolatával (diploma vagy igazolás), amelyből egyértelműen kitűnik, hogy az alkotó valamelyik népiskola, fotóiskola, vagy -tanfolyam végzőse vagy tanulója.

Mobiltelefonnal készült fotókat nem fogadnak el.

Beküldési határidő: július 31-e éjfél, nevezési díj nincs.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.