Felhívás!

A gyermekvédelmi igazgatóság tájékoztatója

Figyelembe véve az országosan elrendelt intézkedéseket a koronavírus terjedésének megfékezésére vonatkozóan, a Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság tájékoztatja az ellátottakat és az érdekelt személyeket a vezetőség által meghozott intézkedésekről a március 16–31. közötti időszakra vonatkozóan, amelyeket szükség esetén meglehet hosszabbítani.

A Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság ügyfélfogadási programja következőképpen módosul: hétfőtől péntekig 8–12 óra között. Azon beadványok, kérések, panaszlevelek, észrevételek, ajánlatok benyújtása, amelyekhez nem kötelező az ügyfél személyes jelenléte, postai úton, faxon a 0267.314.660-as számon, illetve elektronikusan a monitorizare@protectiasociala.ro címre küldhetőek.

Ugyanebben az időszakban a kihallgatások is felfüggesztődnek. A kéréseket, panaszleveleket, észrevételeket postai úton, vagy a fenti elérhetőségeken keresztül lehet benyújtani. A felnőtt fogyatékkal élő személyek felméréséhez, illetve a dosszié kiegészítéséhez szükséges kéréseket és iratokat postai úton, küldönc által vagy faxon a 0267.316.872-es számon, illetve a sec_adulti_cv@protectiasociala.ro vagy a sec_copii_cv@protectiasociala.ro e-mail-címeken lehet benyújtani.

Az érintett családokat a lakhely szerinti polgármesteri hivatal értesíti a szükséges iratok beszerzésére vonatkozóan; utólag ezeket a dokumentumokat a polgármesteri hivatal postai úton vagy küldönc által továbbítja az igazgatósághoz. A szállítási kedvezményekre vonatkozóan a távolsági közlekedési menetjegyeket, a városi közlekedési igazolványt, a parkolási igazolványt, illetve az útadókat, a Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság székhelyén naponta 8–12 óra között lehet igényelni.

A nappali, a rehabilitációs és a fejlesztést nyújtó központok tevékenységei a szolgáltatások székhelyén felfüggesztődnek. A szakemberek telefonon biztosítanak szaktanácsadást.

Vass Mária vezérigazgató

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.