Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

FRISSÍTVE: Megtalálták a Zágonból eltűnt 59 éves férfit

FRISSÍTVE: Megtalálták a Zágonból eltűnt 59 éves férfit Közérdekű

Kedden este 11 óra körül értesítették a kovásznai rendőrség munkatársait, hogy az 59 éves Kertész Lajos zágoni otthonából egy közeli esztenára távozott, és nem tért onnan haza. FRISSÍTÉS: Megtalálták a férfit.

Rendőrökből, csendőrökből, tűzoltókból, hegyimentőkből, erdészekből és önkéntesekből alkotott csapatok indultak a férfi keresésére, szerda estig azonban nem akadtak a nyomára.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki rendelkezik olyan információval, ami hozzájárulhat a férfi megtalálásához, hívja a 112-t.

Az eltűnt személy ismertetőjegyei: magassága 1,72  méter, súlya 60 kg, haja fehér színű, hátrafésült, arca téglalap alakú, bajuszt visel, szeme barna színű, orra egyenes. Eltűnésekor zöld dzsekit, kék farmernadrágot, zöld gumicsizmát és zöld sapkát viselt.

FRISSÍTÉS: Megtalálták a férfit

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint csütörtökön a keresőcsapatok megtalálták az eltűnt férfit a háza mögötti erdőben. Egészségi állapota jó, csupán a lábait fájlalta a két szabadban töltött, hűvös éjszaka nyomán, orvosi ellátás céljából kórházba szállították.

A férfira egy falubelitől kapott füles nyomán találtak rá a tűzoltók. A helybéli lakos azt állította, hogy zajt hallott az erdő irányából, a tűzoltók pedig elindultak a javasolt irányba és hamarosan maguk is meghallották a férfi segélykiálításait. Elsősegélyben részesítették, majd a csendőrök és hegyimentők segítségével levitték az erdőből a mentőautóhoz.

A rendőrség és a tűzoltóság munkatársai ezúton is köszönik minden személynek, aki részt vett a férfi keresésében.

(forrás: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.