Felhívás!

Zabola 2018-as éve

Zabola 2018-as éve Kovászna megye

Zabola községben idénre több konkrét megvalósítást ígért a polgármester. A közvilágítás fejlesztésére, ravatalozóház megépítésére, illetve aszfaltra számíthatnak a lakók.
Fejér Levente polgármester a múlt héten írta alá a közvilágítás fejlesztésére vonatkozó dokumentumot, ennek értelmében 600 világító testet cserélnek ki a községben, a kormány által finanszírozva. Szintén az idei év tervei között szerepel az ortodox ravatalozóház felhúzása. Az építkezés kapcsán az elöljáró megjegyezte, idén az önkéntes tűzoltók autójának is szeretnének garázst készíteni a polgármesteri hivatal hátsó udvarán.
Régi álom is megvalósulni látszik, mert önerőből 1150 méter aszfaltot akarnak önteni a zabolai Felszegben, aminek eddig az volt a késleltetője, hogy nem volt telekkönyveztetve, viszont a héten ez a papírmunka már megoldódik. Egy másik munkálatot is említett az elöljáró, uniós pénzből 4 kilométer aszfaltot öntenének Zabolán, több szakaszban. A 2018-as évben pedig újabb géppel bővítenék a polgármesteri hivatal eszköztárát, ugyanis sikeresen pályáztak a LEADER keretében egy földgyalu megvásárlására. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.