Felhívás!

Vörös forgatókönyv lép életbe Kovásznán

Vörös forgatókönyv lép életbe Kovásznán Kovászna megye

Elérte a 3,46 ezreléket a fertőzöttségi ráta, így vörös forgatókönyv lép életbe Kovásznán. A megyei vészhelyzeti bizottság 43. számú határozatának értelmében péntektől újabb korlátozó intézkedéseket vezetnek be a fürdővárosban.

A vörös forgatókönyv rendelkezései legkevesebb 14 napig lesznek érvényben.

Bezárnak a vendéglők és bárok belső terei, az előadásokat és koncerteket szervező kulturális intézmények, illetve a játéktermek.

A tanügyi intézmények nyitva maradnak, az óvodások és az elemi iskolások fizikai jelenlétével zajlik az oktatás. Az V-VII. osztályosoknak, valamint a IX-XI. osztályos tanulóknak továbbra is az online térben tartják meg a tanórákat, a középiskolás és líceumi végzős diákok esetében pedig csak az osztályközösség fele vesz részt fizikailag a tanórákon. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. március 26., 9:25
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Miért kell elhinni ezeket a számokat ? Ki az ötletgazda ? És ezek a tesztek melyikek voltak ? A politikusok által támogatott vagy a szakemberek által ? Ez a sok megaláztatás meg megalázkodás kezd az emberek idegeire menni. És sajnos kezd beigazolódni az a mondás, hogy a sokszor hallod hogy hülye vagy,a végén magad is elhiszed !