Felhívás!

Virágot ültettek az útra

Virágot ültettek az útra Kovászna megye

Szerda délután néhány pávai lakos virágokat ültetett a Patakmellék utcában, így hívva fel a figyelmet a szóban forgó utca járhatatlanságára, ugyanakkor tervezik, hogy a községházán is megjelennek panaszukkal.

A helyiek elmondták: azért látták szükségesnek, hogy ily módon hívják fel a közvélemény figyelmét a földút járhatatlanságára, mert elegük lett abból, hogy az önkormányzat évek óta csak ígérgeti a rendbetételt.

Az egyik lakos arról panaszkodott, hogy amikor a lába eltört, és a mentő Páváról a kórház felé vitte, a gödrök okozta rázkódás miatt szörnyű fájdalmakat kellett átéljen. Mások egyszerűen az autók javítására fordított összeget búsulják. Hangsúlyozták, ha a panaszukat a közeljövőben sem orvosolják, akkor készek megjelenni mindannyian a testületi ülésen. Ugyanakkor leszögezték: nem aszfaltot szeretnének, tudják, hogy az csak távoli álom, megelégszenek azzal is, ha az önkormányzat kaviccsal, gyalugéppel rendbe teszi az utcát.

Demes Botond zabolai alpolgármester megkeresésünkre elmondta: az útkarbantartáshoz szükséges kavicsot már beszerezték, viszont a földgyalut azért nem tudták Páván munkára fogni, mert egyelőre a mezei utak rendbetételén dolgoznak, de amint ott végeztek, akkor a falu ezen részén is kijavítják az utat. <

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások