Veszélyes gödrök tere

Veszélyes gödrök tere Kovászna megye

Sepsiszentgyörgyi olvasónk felháborodva panaszolta el, hogy a város főterén majdnem bokáját törte egy tátongó gödörben, melyek a felelőtlen szülői magatartás számlájára írhatóak.

A panaszos a megyeszékhely főterén haladt át, amikor váratlanul leesett.

– Nem számítottam rá, hogy egy gödör tátong a tér kellős közepén, félrement a bokám, és elestem. Valaki felszedte a macskaköveket, ezeket később a földből feltörő szökőkútnál fedeztem fel, már akkor gyermeki csínytevésre gyanakodtam. Aztán pár nap után, ugyanitt sétálva láttam, hogy szülői „felügyelet” mellett egy kisgyermek rutinosan szedi fel a macskaköveket, mintha napi szinten ezzel szórakozna.

Megszólítottam a szülőt, aki leteremtett, hogy elfojtom a gyermek játékkedvét, és kikérte magának, hogy őt gyermeknevelésről oktassam – osztotta meg az esetet lapunkkal a hölgy.

Czimbalmos-Kozma Csaba városgondnok érdeklődésünkre elmondta, ilyen és hasonló gondokat egyre gyakrabban jegyeznek.

– Az igazsághoz hozzátartozik, hogy – mint az évek során kiderült – a kivitelező cég nem végzett rendes munkát, a karbantartási, garanciamunkálatok hiányáról nem is beszélve. Emellett viszont egyre többször jelennek meg nagy lyukak a téren. A gyermekek, amíg apuka sörözik, felszedik a kockaköveket… A tér mindenkié, tehát jobban kellene ügyelni rá, mert lassan alkalmaznunk kell egy személyt, aki minden nap újrarakja a felszedett köveket – avatott be Czimbalmos.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. szeptember 4., 12:15
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Hat , ez mar kesz rohej!! Rossz minosegu az elvegzett munka! Kikkel dolgoztatnak ezek , es senki nem veszi at a munkalatokat? Garanciat sem kernek! Egymast erik az alkalmazottak a polgarmesteri hivatalban es ilyesmire nincs egy szakember??Nem ez az elso eset amikor egy rosszul vegzett munkalat utan ilyen es hasonlo magyarazatot adnak. Az ilyen szuper szuloket meg , egyszeruen, meg kell buntetni! Gondolom vannak terfigyelo kamerak….

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 4., 12:12
  ÉRTÉKELÉS: 8

  “a kivitelező cég nem végzett rendes munkát, a karbantartási, garanciamunkálatok hiányáról nem is beszélve” – ki vette át, és fizette ki nekik a munkájukat?
  Mondjuk az is hülye aki nem néz a lába alá, de ettől függetlenül igaza van!
  Ahogy a képet elnézem, 8 darab kő van rajta, de ennél azért több hiányzik a lyukból. A gyerekek talán haza is viszik a köveket?