Felhívás!

Végy egy termékkel többet

Végy egy termékkel többet Kovászna megye

Árva gyerekekhez és idősekhez „készül” a Salvatore Egyesület húsvéti nyuszija, ezért a kék egyenruhás önkéntesek a Merkúr székelyföldi üzletlánc sepsiszentgyörgyi üzleteiben szorgoskodnak. Aki adományozna, az szerdától péntekig 16 és 19, szombaton 9 és 13 óra között megteheti.

A Salvatore Egyesület – mondhatni hagyományos módon – a Vásárolj egy termékkel többet jelszóra építi gyűjtőakcióját, sőt, a vásárló kezébe adott papírral javaslatot is tesznek arra, hogy milyen termékeket várnak.
– Mindenki azt tesz kosarunkba, amit akar, és azt megköszönjük, de rendelkezünk némi tapasztalattal ezen a területen, ezért megpróbálunk ajánlani néhány konkrét terméket, amelyek biztos, hogy hasznosak, és könnyen, egyszerűen eljuttathatók az arra rászorulóknak – magyarázza Buna Mária, a szervezet marketingese.
Az egyesület listáján tartós élelmiszerek, liszt, cukor, rizs, kukoricadara, tésztafélék, hús- és húskészítmény konzervek, étolaj, fűszer, kakaó, keksz szerepel, de lehet édességet vagy éppen sampont, szappant, fogkefét vagy fogkrémet is adományozni. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.