Felhívás!

Véget ért a strandszezon

Csak az élmények mérlege pozitív idén a strandszezon végén, az eladott jegyek száma ugyanis fele a tavalyinak. A rendelkezések ellenére is sokan látogatták a sepsiszentgyörgyi élményfürdőt, de a korlátozások jelentősen csökkentették a bevételt.

Bár a strandszezon szeptember elején ért véget Sepsiszentgyörgyön, a működtetők most értékelték a bevételt és a látogatók számát. A várakozásoknak megfelelően alakult az összesítés: jóval kevesebb bevételt könyvelhettek el, mint tavaly.

Bodor Loránd, a létesítményt működtető Sepsi Rekreatív igazgatója elmondta, a jó időnek köszönhetően az utolsó napig sokan látogattak a strandra, azaz minden nap elérték a megengedett 500-as létszámot, azonban ennél több személyt nem engedhettek be egyszerre, és ez a bevételen is látszik. Összesítéseik szerint a strand jövedelme kevéssel több mint 344 ezer lej volt idén, ez az összeg majdnem fele a 2019-es bevételnek.

Ami a jegyeket illeti, az elmúlt szezonban összesen 8414 felnőtt jegyet értékesítettek, családi belépőt 356-ot adtak el, míg kedvezményes – diák és nyugdíjas – árú jegyet 8821-et adtak ki. Ingyen jegyet idén 54 személy válthatott. Összesen 17.815 jegyet adtak el, ennek mindössze 18 százalékát értékesítették online – mondta a menedzser. Az internetes jegyvásárlást idén vezették be, ez a rendszer jövőre is megmarad.

A strandszezon véget ért idénre, az úszás kedvelőinek le kell mondani erről az örömről, ugyanis sem a városi uszoda, sem a sugásfürdői spa nem működhet egyelőre a járvány megfékezésére bevezetett korlátozások miatt. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.