Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Van víz, nincs víz

Van víz, nincs víz Kovászna megye

Amennyiben hinni lehet a közösségi oldalon közzétett bejegyzéseknek, Felsőrákoson továbbra is problémák vannak a vezetékes vízzel, legalábbis erre utalt egy helybéli lakos, aki sérelmezte, hogy a falu egyik felében már egy hete nincs vezetékes víz, hozzáfűzve, hogy hiába fordultak eddig a problémával bárkihez, mert„ senki nem foglalkozik semmivel”.

Ez utóbbi nem teljesen így van, hiszen a január 31-i tanácsülésen ugyanezt a helyzetet szóvá tette Kotecz Attila felsőrákosi tanácsos is, mondván, hogy egyelőre csak a sok bosszúság van a falu vízvezetékével, mert a falu feletti víztartályból gyakran kifogy a víz.

Hirdetés
Hirdetés

Akkor Szakács László alpolgármester válaszában kifejtette, hogy a hálózat végleges átvevése még nem történt meg. Emiatt nem férnek hozzá a falu feletti víztartályhoz sem, hogy megnézzék, ott mi a gond. Emiatt, vagyis éppen az akadozó szolgáltatás miatt, egyelőre szerződések sincsenek a faluban a fogyasztókkal. Kitért arra is, hogy ezt az áldatlan állapotot meg kell oldani, de először tisztázniuk kell annak a területnek a tulajdonjogi kérdését, amelyen a víztartály található.

Egyébként a nemrég jóváhagyott idei baróti költségvetésben 12 ezer lejt különítettek el ennek a területnek a megvásárlására.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük