Felhívás!

Üres állások a kórházban

Egy híján ötven állás betöltésére vár jelentkezőket a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház. A meghirdetett állások teljes munkaidőre, de meghatározatlan időre szólnak. Jelentkezni a következő napokban lehet.

A kórház tájékoztatása szerint 49 teljes munkaidős állást hirdettek meg, a pályázatokat naponta 9 és 12 óra között lehet benyújtani a főépület konferenciatermében július 13-ig.

Keresnek többek között általános orvosi asszisztenseket felsőfokú vagy középfokú, posztliceális végzettséggel, radiológiai és dietetikus orvosi asszisztenseket, de szakemberhiány van a kardiológián, az intenzív osztályon, az általános sebészeten, neonatológián, a gyermekgyógyászati, ortopédiai-traumatológiai, belgyógyászati és neurológiai, a gyermek fertőző, a pszichiátriai, fül-orr-gégészeti, gyermekneurológiai osztályokon, a hemodialízis-állomáson, radiológiai- és imagisztikai laboratóriumban, a funkcionális feltáró laboratóriumban, a műtőben, a vértranszfúziós egységeknél, a sterilizáló állomáson, illetve sürgősségi–SMURD-on is.

Az egészségügyi szakemberek mellett az Egészségügyi Szolgáltatások Minőségirányítási Szolgálathoz referenst keresnek, valamint közbeszerzési referenst, humánerőforrás referenst, közgazdászt, egészségügyi regisztrátorokat, szakácsokat, segédmunkásokat és mechatronikai technikusokat is alkalmaznak.

A jelentkezés feltételei, a szükséges dokumentumok, valamint a regisztrációval és a vizsgán való részvétellel kapcsolatos minden részlet elérhető a megyei kórház honlapján.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.