Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Újraindul a szülészet-nőgyógyászat

Újraindul a szülészet-nőgyógyászat Kovászna megye

Egy év leállás után újraindul Kovásznán a városi kórház szülészet-nőgyógyászat osztálya. Akkor létszám- és eszközhiány miatt szüntették be a betegfogadást, most azonban öt új orvos várja majd a környékbeli nőket.

Hirdetés
Hirdetés

Az Observatorul de Covasna és a Covasnamedia.ro oldalaknak Nicolae Enea kórházigazgató elmondta, a szükséges beruházások több mint tíz éve elkezdődtek a létesítményben, és továbbra is folytatódnak. Jelenleg azonban a legjobb hír az, hogy a csapathoz öt új orvos, négy nőgyógyász és egy aneszteziológus csatlakozott: dr. Nicușor-Florin Bîgiu, dr. Ana Maria Lihaciu, dr. Diana Panait, dr. Spanyol Ádám és dr. Liliana Bragheșiu.

„Osztályunkon a szülések mellett minden más nőgyógyászati probléma orvosolható, mint az ország bármely más kórházában. Ennek érdekében a létesítményt felújították, felszerelték minden olyan eszközzel, ami szükséges az optimális működéséhez. Tehát kedves kovásznai, valamint környékbeli hölgyek, várunk benneteket a Kovászna városi nőgyógyászati osztályon! Teljes meggyőződéssel állíthatom, a nőgyógyászokból és aneszteziológusból álló csapatunk nagyon is szakértő!” – hangsúlyozta Enea egy Facebook bejegyzésben. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások